Sony Cybershot Digitale Cameras - PMA 2004
Sony Cybershot Digitale Cameras
Consumenten die deze lente een nieuwe digitale camera aan willen schaffen, zullen gemakkelijk een keus kunnen maken want Sony brengt drie nieuwe gebruikersvriendelijke, hoogwaardige beeldkwaliteit modellen op de markt. De nieuwste aanwinsten in de Cyber-shot serie zijn de Cyber-shot P43, aangevuld met de 3x optische zoom, de Cyber-shot P73 en de Cyber-shot P93. Alle drie representeren ze een dramatische sprong voorwaarts qua bedieningssnelheid en Stamina kracht efficiency voor de "richt en schiet" digitale fotografie. Met een topresolutie van 5.1 effectieve Megapixels, profiteert de serie van de nieuwe Real Imaging Processor van Sony. Hij biedt preciezere, betere resultaten beeldkwaliteit bij een grotere bedieningssnelheid met een 50%verbeterd energieverbruik. Gemakkelijk te bedienen, met de meeste functies automatisch ingesteld zoals scherpstellen en belichten, maken deze camera's het de gebruiker mogelijk om een perfecte foto te maken in bijna iedere situatie, mede door de zes voorgeprogrammeerde Scène Selectie modi. De camera's bieden zeker waar voor hun geld, ze worden geleverd met twee oplaadbare Ni-MH batterijen en een oplader.
Copyright © Http://www.LetsGoDigital.org Sony Digitale Camera
De Real Imaging Processor is de sleuteltechnologie die de nieuwe Cyber-shot modellen boven de competitie plaatst. Geconstrueerd door Sony om Stamina (efficiënt energieverbruik) te verbeteren tot een verbazingwekkend percentage van 50% tegenover de vorige modellen, werkt de nieuwe camera samen met de geleverde NiMH batterijen om niet minder dan 420 beelden te leveren (Cyber-shot P73 bij één keer opladen. Evenals langere batterijduur, zorgt de Real Imaging Processor ervoor dat de camera bediening sneller gaat, zoals opstarttijd, sluitertijd en ontspan vertraging, wat betekent dat het nu zeer onwaarschijnlijk is dat je die belangrijke opname mist. Ook de beeldkwaliteit is verbeterd door de nieuwe processor, met het resultaat dat foto's beter scherpgesteld zijn, de juiste belichting hebben en een waarheidsgetrouwere kleurweergave. Daarbij komt dat de Cyber-shot P43 en de P73 zes hoge snelheid serie opnames kan nemen, van 4 foto's in de hoge kwaliteit Fine modes. De Cyber-shot P93 levert zelfs een nog betere prestatie; hij kan vijftien beelden opnemen in een serie in Standaard kwaliteit modus en negen beelden in de Fine kwaliteit modus. De Real Imaging Processor geeft ook de mogelijkheid aan de drie nieuwe Cyber-shot modellen om een hoge resolutie video op te nemen gebruik makend van de MPEG Movie VX Fine (640x480, 30 beelden per seconde) die het goed doet op een televisiescherm. MPEG Movie VX Fine is afhankelijk van het gebruik van de optionele Memory Stick Pro opslag, maar de opnametijd is alleen afhankelijk van de capaciteit van de media. De Cyber-shot P43 en P73 hebben beiden een 4.1 effectieve Megapixel Super HAD CCD en de Cyber-shot P93 heeft een 5.1 effectieve Megapixel Super HAD CCD. Bovendien profiteren de Cyber-shot P73 en P93 van een 3x optische zoomlens. De ingebouwde handmatige belichtingsfunctie van de P73 en P93 geven de meer ervaren fotografen nog meer flexibiliteit indien gewenst.
Sony Cybershot Digitale Camera Sony Cybershot Digitale Camera
Opnames in moeilijke situaties kunnen nu probleemloos gemaakt worden door de 6 verschillende voorgeprogrammeerde Scène Selectie modi. Deze instellingen geven je de mogelijkheid om automatisch je camera in te stellen zodat de instelling overeen komt met de belichtingssituatie die nodig is en zijn voorgeprogrammeerd voor bepaalde situaties zoals een dagje strand (Strand modus) of bijvoorbeeld de nieuwe Kaarslicht modus, voor perfecte foto's op verjaardagen met taarten met kaarsjes. Andere modi zijn: Schemerlicht, Schemerlicht Portret, Soft foto en Landschap. Je bent altijd verzekerd van een scherpe foto, de camera gebruikt 5 scherpstelpunten in het kader voor de autofocus prestatie voor een juistere scherpstelling en een scherper beeld. Om nog meer uit de Cyber-shot reeks te halen biedt Sony verscheidene optionele accessoires. De MPK-PEA Marine Cyber-shot behuizing maakt onderwater fotografie mogelijk tot een diepte van 40 meter. De onderwaterlamp HVL-ML20M verbetert belichting en de VF-MP5K kleurenfilter kan geplaatst worden voor onderwater kleuren. Voor een creatievere fotografie zorgt de VAD-PEB lens adapter voor het plaatsen van 30mm lenzen en filters op de Cyber-shot P73 en P93, zoals de nieuwe VCL-DH2630 2.6 tele converter. Om de Cyber-shot camera's en accessoires veilig te bewaren zijn er nieuwe compacte koffertjes. De LCM-PHA koffer inclusief een mini hoesje voor batterijen en Memory Stick. Of de LCS-CSD zachte koffer met zijn nonchalante en sportieve stijl, eveneens met opslag voor batterijen en Memory Stick.

Producten van Sony zijn zo ontworpen dat ze op elkaar aansluiten en op andere producten van de buitenwereld zodat gebruikers gemakkelijk kunnen genieten van de voordelen van digital networking. Digitale beelden in de nieuwe Cyber-shot serie kunnen opgeslagen worden op verwisselbare opslagmedia in de vorm van een Sony Memory Stick en de optionele Memory Stick PRO, en beelden kunnen overgezet worden op een grote reeks van compatibele producten met Memory Stick. Bovendien zijn de camera's uitgerust met een USB 2.0 hi-speed interface, zodat de camera met een kabel op een compatibele computer aangesloten kan worden en de overdracht van beelden snel plaats kan vinden. De handige AV out die zich op alle drie de camera's bevindt maakt eenvoudig direct aansluiten op een televisie mogelijk. Het trio Cyber-shots ondersteunt ook de standaard PictBridge technologie. Dit maakt het mogelijk de camera rechtstreeks op een PictBridge ondersteunende printer aan te sluiten zoals de Sony DPP-EX50 via de USB kabel zodat je foto's snel uit kunt printen zonder tussenkomst van een computer. De Cyber-shot P93 en P73 zullen in mei 2004 in Europa uitgeleverd terwijl de Cyber-shot P43 in juni beschikbaar komt.
LetsGoDigital Camera Reviews
PMA 2004
Links:   PMA PMA 2003 PMA 2004 PMA 2005 PMA 2006 CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 BUY DIGITAL CAMERA