Samsung Digimax V50 - PMA 2004
Samsung Digimax V50 Digitale Camera
Samsung is er en ze verzekeren zich ervan dat je ze niet zo snel vergeet door elf nieuwe digitale camera's te introduceren! Het succes navolgend van de Digimax V4 en V3 modellen van Samsung (onthuld op de PMA in maart 2003) met het nieuwe V50 model dat hen vervangt en dat de Digimax lijn omhoog tilt naar nieuwe hoogtes, met nieuwe mogelijkheden en functies. Het V50 model combineert een aantal van de allerbeste kenmerken in een stijlvolle, gebruiksvriendelijke en betaalbare behuizing. Tredend in de voetsporen van de V4 en V3, biedt de V50 een kwaliteitsconstructie, wereldklasse optiek van Schneider, een groot aantal aanpassingsinstellingen en andere functies om een van de beste digitale camera's te creëren in zijn klasse.

Samsung heeft ook een serie topkwaliteit conversie lenzen ontworpen voor het V50 model, daarmee de indrukwekkende reeks van functies die de camera bezit nog verder uitbreidend. Consumenten zullen kunnen kiezen uit drie groothoek- en telelenzen. Deze zullen alledrie als optionele accessoires voor de V50 afzonderlijk verkocht worden.

De nieuwe Digimax V50 heeft een nieuwe 5.3 Megapixel CCD in een stijlvolle aluminium body en een hoogwaardige f2.8-4.9 Schneider 7.7 – 23.1mm lens (equivalent aan een 38-113mm lens bij een 35mm camera). Een Macro modus kan opnamen tot op 4cm realiseren terwijl de 5x digitale zoom het bereik van de Schneider lens vergroot tot super telebereik.

Een 2.0 inch TFT LCD display voorziet in een groot focus gebied en is ook de thuishaven van de bredere reeks van creatieve controles van de camera. De intuïtieve grafische gebruikers interface (GUI) zorgt voor een eenvoudige navigatie door de mogelijkheden en instellingen van het menu van de camera. Fotografen hebben een volledige reeks van aanpassingsinstellingen waar ze uit kunnen kiezen zoals een verscheidenheid aan belichtingsfuncties, drie ISO instellingen, vijf flitser instellingen, en meer. De V50 gebruikt een combinatie van een mechanische en elektronische ontspanner om de beelden vast te leggen tot 1/2000 van een seconde.

De Digimax kan foto's nemen in enkel, continu of AEB modus, formaat tot 2592x1944 pixel en ze opslaan in TIFF, JPEG (DCF) of DPOF formaat. De camera kan ook videoclips opnemen in MPEG-4 formaat met een resolutie van 640x480 met 30 beelden per seconde.

AEB fotograferen levert een keuze van voorgeprogrammeerde instellingen ontworpen voor typische of moeilijke belichtingssituaties. De Digimax V50 kent voorgeprogrammeerde instellingen in een Gemakkelijke modus, Programma modus, Movie modus en Scène modus inclusief: Kinderen, Landschap, Close-up, Zonsondergang, Zonsopgang, Tegenlicht, Vuurwerk, Strand & Sneeuw en Portret.

De Digimax V50 gebruikt de SD (Secure Digital) of MultiMedia geheugenkaart of de nieuwe Memory Stick DUO kaart voor opslag, de camera kan de beelden opslaan op welk slot dan ook. De V50 zorgt voor overdracht van de beelden via de ingebouwde USB 2.0 verbinding en wordt geleverd met software voor zowel Windows als Macintosh. De Digimax V50 kan ook aangesloten worden op NTSC of PAL externe monitoren om beelden en videoclips te bekijken via de bijgeleverde aansluitingen.
Samsung Digimax V50 Digitale Camera
LetsGoDigital Camera Reviews
PMA 2004
Links:   PMA PMA 2003 PMA 2004 PMA 2005 PMA 2006 CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 BUY DIGITAL CAMERA