Samsung Digimax 370 en Digimax 430 - PMA 2004
Samsung Digimax 370 en Digimax 430 Digitale Cameras
Het wordt bijna vervelend! Weer kunnen we je informeren over twee nieuwe Samsung camera's. De lancering van de nieuwe Digimax 370 en 430 digitale camera's op de PMA 2004 betekent weer een instapcamera erbij met een interessant prijskaartje. De Samsung Digimax 430 is een economische 4.0 Megapixel auto focus camera met 2.8x optische en 4x digitale zoom en heeft een geschatte straatprijs van US$229.99. De 430 heeft een 1/2.5 inch CCD dat scherpe beelden levert en een 1.5 inch TFT LCD kleurendisplay die de gebruiker snel en gemakkelijk zijn beelden laten bekijken en terugkijken. De 5cm Macro modus zorgt voor scherpe, heldere beelden van een onderwerp op slechts 5cm afstand van de lens.

Door de ondersteuning van 8 verschillende energiebronnen (AA Alkaline, Digimax I-Pack, NiMH, CR-V3, NiCd, 2x NiZn, 2x NiMn en AC adapter) biedt de Digimax 430 een aantal instelbare voorgeprogrammeerde scènes: Kinderen, Landschap, Close-up, Zonsondergang, Zonsopgang, Tegenlicht, Vuurwerk, Strand & Sneeuw. Zijn veelvoud aan belichtingsopties biedt: Automatisch, Handmatig, My Set, Scène en Nachtscène. De RGB Kleureffect optie van de camera geeft de gebruiker de mogelijkheid tot het instellen van niveaus van rood, groen en blauw in de beelden, op deze manier de creatieve mogelijkheden van de camera vergrotend. De Digimax 430 ondersteunt zowel SD (Secure Digital) als MultiMedia Card en Memory stick Duo formaten voor extern geheugen via Digimax zijn unieke Multi Memory Card Slot. Digimax 430 gebruikers kunnen ook videoclips opnemen met geluid en een snelheid van 30 beelden per seconde.

Met een aantal flitsopties, instelbare witbalans en automatische ISO gevoeligheid heeft de Digimax 430 alles wat een consument mag verwachten van een high-end 4 Megapixel digitale camera behalve de prijs! USB en te selecteren NSTC/PAL aansluitingen zorgen voor een hoge snelheid overdracht naar een computer. De Digimax 430 heeft 32MB intern geheugen en heeft ook een ingebouwd Multi Memory Card Slot, dat compatibel is met de Memory Stick Duo en SD/MMC. De camera wordt uitgeleverd met een 32MB SD geheugenkaart, zodoende de gebruiker 64MB geheugen verschaffend dat onmiddellijk bruikbaar is.

Met een groot aantal geavanceerde kenmerken zoals RGB Kleureneffect, 3x optische en 4x digitale zoom is de Samsung Digimax 370 de enige compacte digitale camera in zijn klasse die zulk een indrukwekkende combinatie neerzet van kwaliteit en creatieve bediening. Met een geschatte straatprijs van slechts US$199.99, is de Digimax 370 ontworpen tot instapmodel camera.

Met zijn combinatie van mechanische en elektronische sluiter, heeft de camera een top sluitertijd van 1/2000 seconde, en kan hij lange belichtingen tot 1 seconde bieden, terwijl de Nacht modus die tijd verlengt tot 16 seconden. Niet alleen kan hij 's nachts foto's maken, de 370 biedt verschillende voorgeprogrammeerde scènes: Gemakkelijk, Programma, Scène, Portret, Kinderen, Landschap, Close-up, Zonsondergang, Zonsopgang, Tegenlicht, Vuurwerk, Strand en Sneeuw. De Digimax 370 heeft ook een instelbare "My Set" optie, die de gebruiker in staat stelt de camera in een veelvoud van instellingen in te stellen naar eigen preferenties of behoeftes.

En 5.8mm -17.4mm f/2.8-4.8 lens (Gelijkwaardig aan 38mm-114mm bij een 35mm camera) geven de enthousiaste fotograaf hoge kwaliteit foto's onder alle omstandigheden. Zijn ingebouwde 4x digitale zoom verlengd de lens mogelijkheden en stelt de fotograaf is staat om zeer dicht in te zoomen op een onderwerp vanaf een aanzienlijke afstand. De 370 heeft ook een Macro modus die scherpstelt op slechts 5cm, iets waar weinig camera's in deze klasse op kunnen bogen.

Een andere innovatieve creatieve functie van de 370 is Samsung's creatieve RGB Kleureneffect functie. Dit unieke kenmerk stelt de fotograaf in staat om alle foto's opgeslagen in de camera aan te passen en in te stellen in een bepaald niveau van rood, groen en blauw. In essentie stelt deze RGB functie de fotograaf in staat om verschillende versies van een enkele foto te creëren allen met verschillend niveau van diepte, toon en warmte. De nieuwe Samsung modellen worden tentoongesteld op de PMA show in Las Vegas.
Samsung Digimax 370 Digitale Camera
Samsung Digimax 430 Digitale Camera
LetsGoDigital Camera Reviews
PMA 2004
Links:   PMA PMA 2003 PMA 2004 PMA 2005 PMA 2006 CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 BUY DIGITAL CAMERA