Samsung Digimax Compact Digitale Camera's - PMA 2004
Samsung Digimax Compact Digitale Camera's
Tijdens de PMA kondigde Samsung de lancering aan van zijn nieuwe Samsung Digimax 401, 301 en 202 digitale fotocamera's. Met respectievelijk 4, 3.14 en 2 effectieve Megapixels vormen de Digimax 401, 301 en 202 een nieuwe serie van compacte, digitale instap camera's speciaal ontworpen voor de nieuwe, beginnende gebruikers en promotie doeleinden. Net als alle digitale fotocamera's van Samsung zijn ook deze nieuwe modellen ontworpen om toonaangevend te zijn in ieders eigen klasse qua prijs en prestatie. Deze nieuwe modellen onderstrepen die strategie, omdat ze alle drie veel functies bieden die normaliter niet in producten van hun respectievelijke prijsklassen te vinden zijn. De drie camera's zijn zeer compact, ze meten nauwelijks 98x38x51mm en bieden allemaal de unieke dubbele zelfontspanner functie. Deze functie laat de automatische zelfontspanner een foto nemen na tien seconden, gevolgd door nog een foto 2 seconden later.

De Digimax 401 biedt een 4x digitale zoom, terwijl de 301 een 3x digitale zoom biedt. Met resp. 4 en 3.14 Megapixels leveren beide camera's kristalheldere beelden die geschikt zijn om te printen en in te lijsten of via bijvoorbeeld e-mail te delen met familie en vrienden. Beide camera's zijn compatibel met acht verschillende krachtbronnen ((2x AA alkaline, 2x NiMH, CR-V3 (Lithium), NiCd, 2x NiZn, 2x NiMn, I-Pack and optional AC adapter). Beide geven de gebruiker de mogelijkheid om gesproken memos toe te voegen aan stilstaande beelden en een hoge kwaliteit videoclip op te nemen met geluid in een maximale snelheid van 20 beelden per seconde voor zolang de capaciteit van de gebruikte geheugenkaart toestaat. Beide bieden ze een veelvoud aan flitsinstellingen inclusief Automatisch, Automatisch met rode ogen reductie, Lange Synchronisatie, Invulflits, en Flits Uit. De 401 en de 301 geven de gebruiker de mogelijkheid om te kiezen tussen Normaal, Zwart/Wit en Sepia kleurtonen voor beelden met een maximaal artistiek effect.

De Samsung Digimax 202 is het meest progressief geprijsde model van de zich snel uitbreidende Digimax reeks, en is ontworpen om alle nog overeind staande barrières omver te werpen om toegang te geven tot de digital imaging wereld. Met een straatprijs van minder dan $100 geeft hij zelfs de grootste twijfelaar en zuinige gelegenheidsfotograaf een duwtje in de rug om het digitale tijdperk te betreden. De Digimax 202 is een 2.0 Megapixel digitale camera met 2x digitale zoom en een veelvoud aan flitsopties waaronder Automatisch, Invulflits, Flits Uit en Automatisch met rode ogen reductie, Lange synchronisatie.

De 202 stelt de gebruiker in staat te kiezen uit een aantal witbalans instellingen zoals: Automatisch, Dag, Bewolkt, Zonsondergang, TL-licht, gloeilamp en Custom. In tegenstelling tot veel andere 2 Megapixel camera's is de 202 in staat om naast stilstaande beelden ook bewegende beelden op te nemen, wat nog meer bijdraagt aan de grote waarde die hij biedt voor zijn prijs. Net als de andere modellen van de instap Digimax serie is de 202 compatibel met acht verschillende krachtbronnen, de gebruiker verzekerend dat hij alle foto's kan nemen die hij wil, waarheen de reis ook gaat.

Alle Samsung Digimax camera's worden geleverd uitgerust met Mass Storage Driver, MGI Photosuite en Digimax Viewer software toevoegingen. De camera's zijn allemaal ontworpen om een nieuwe standaard neer te zetten qua prijs en prestatie in hun respectievelijke klasse en allen zijn ze gecreëerd met kwaliteit en gebruikersgemak in het achterhoofd.
Samsung Digimax 202
Samsung Digimax 301
Samsung Digimax 401
LetsGoDigital Camera Reviews
PMA 2004
Links:   PMA PMA 2003 PMA 2004 PMA 2005 PMA 2006 CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 BUY DIGITAL CAMERA