Konica Minolta DiMAGE X21 - PMA 2004
Konica Minolta DiMAGE X21 Digitale Camera
Konica Minolta, jazeker, alle toekomstige camera's zullen voortaan onder de merknaam Konica Minolta verschijnen, introduceert hun nieuwe camera op de PMA show in Las Vegas. Dit nieuwe model is een van de kleinste camera's ter wereld en heeft een zeer snelle opstarttijd van slechts 1 seconde! De DiMAGE X21 is een typische digitale camera uit de beroemde X-serie. Hij is ultra slank met een gemakkelijke bediening, heeft 2 Megapixels en een 3x optische zoom aan boord. Intuïtieve plaatsing van de knoppen zorgen voor een gemakkelijke bediening en een grote reeks van functies zoals een spiegel om je eigen uiterlijk te checken voordat je een zelfportret maakt, Foto Compositie, en Frame en Border geven de gebruiker meerdere mogelijkheden om foto's te maken en te bekijken. De DiMAGE X21 is zeer geschikt voor mensen die erover denken om de plezierige wereld van de digitale fotografie in te stappen.
Konica Minolta DiMAGE X21 Digitale Camera
De DiMAGE X21 heeft de niet-verlengende zoomlens van Konica Minolta, de mooie verschijning van de buitenkant blijft hetzelfde zelfs als de zoom geactiveerd is. Dit revolutionaire design gebruikt een inwendig opvouwbare optiek, wat betekent dat het slanke profiel van de camera in het geheel niet hoeft te veranderen, zelfs niet bij tele opnames. Zelfs met een 3x optische zoom is de camera slechts 24.5mm dik, of je hem nu bij je draagt of fotografeert. (21.5 mm dik exclusief de display).
Snelle opstarttijd: Vanaf het moment dat de camera aangezet wordt, hoef je slechts 1 seconde te wachten en dan is hij klaar om foto's te maken. Je zult geen moment van actie meer missen. Zet de DiMAGE X21 gewoon aan en je kunt beginnen met fotograferen.
Schitterend heldere beelden: De CxProcess II beeld processing technologie houdt kenmerken in zoals vloeiende gradaties, natuurlijke huidtonen, en schitterende heldere kleuren voor de beelden die daardoor natuurlijker en levensechter zijn. De 2 Megapixels van de DiMAGE X21 vangt moeiteloos fijne lijnen en ingewikkelde details voor hoogwaardige digitale beelden. De lange sluitertijd en de ruis onderdrukking werken samen om korrelige opnamen te voorkomen en geven uitzonderlijk goede nachtopnames met helder contrasterende donkere tonen.
XR functie: De XR (Extended Recording) maakt het opnemen van langere videoclips mogelijk, opslag op SD geheugenkaart in resoluties van 160x120 of 320x240 pixels Je kunt gewoon doorgaan met filmen totdat de kaart vol is.
Eenvoudige en gemakkelijke bediening: De DiMAGE X21 voert ook een Graphic User Interface (GUI) menu systeem. De intuïtieve controle van de GUI betekent dat je een gebruikersvriendelijke digitale camera in handen hebt. Simpelweg de menu knop voor de gebruikersvriendelijk GUI icoontjes indrukken en je verkrijgt de controle over de instellingen van de DiMAGE X21. Er zijn geen gecompliceerde instellingen nodig of duizenden knopjes om in te drukken.
Direct printen: De DiMAGE X21 kan direct aangesloten worden op een PictBridge printer. Er kan direct vanaf de camera geprint worden, je kunt het te selecteren beeld checken op de LCD display van de DiMAGE X21.
Meer functies voor meer plezier: De DiMAGE X21 toont je hoe de foto's eruit gaan zien zelfs voordat je de foto genomen hebt dankzij functies als Frame en Border, die een frame of een border rond het beeld plaatsen, of Zij aan Zij, een functie die twee foto's naast elkaar op de display toont. Je kunt manipuleren en spelen met je foto's om unieke beelden te creëren waarbij mensen zich afvragen: "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?"
Diashow: Gebruik de Diashow om beelden terug te kijken compleet met langzaam oplossen, uitwissen en vervagen zodat er geen sprongen gemaakt worden van de ene foto naar de andere. De digitale beelden kunnen gedraaid en rechtgezet worden om ze correct weer te geven.
Keuze uit vijf kleurinstellingen, inclusief twee splinternieuwe opties: Nadat je een foto genomen hebt is het mogelijk om hem aan te passen en persoonlijker te maken door te kiezen uit een van de vijf kleurinstellingen: kleur, zwart & wit, en sepia, posterization of de nieuwe Soft Focus optie, die digitaal het softe filtereffect van filmcamera's stimuleert.
Intern geheugen voor opname favoriet beelden: De DiMAGE X21 heeft een Favourite Image functie (favoriete beeld) zodat je altijd je favoriete foto's bij je kunt dragen. Deze waardevolle foto's (ongeveer 10 VGA beelden) worden bewaard op het interne geheugen waardoor je ze telkens opnieuw kunt bekijken zonder een geheugenkaart nodig te hebben. De DiMAGE X21 gebruikt een SD geheugenkaart of MultiMedia geheugenkaarten, die een gemakkelijke opslag garanderen van al je belangrijke gegevens.
LetsGoDigital Camera Reviews
PMA 2004
Links:   PMA PMA 2003 PMA 2004 PMA 2005 PMA 2006 CES 2003 CES 2004 CES 2005 CES 2006 BUY DIGITAL CAMERA