Kodak Pro 14n - PMA 2003
Kodak Pro 14n
Dave van Imaging Resource heeft net voordat hij vertrok naar de PMA 2003 het hoogtepunt van de Photokina 2002 in handen gekregen, namelijk de Kodak Pro 14n. Volgens Jay Kelbley, wie wij deze dag nog even spraken, zal Kodak de eerste aantallen Pro 14n camera's binnen 2 weken wereldwijd verschepen, zodat het alleen nog maar een kwestie is van tijd voordat de Kodak Pro 14n in de winkel te verkrijgen is. Dave wijst er in het bijzonder op dat de opnamen die hij met de Kodak Pro 14n heeft gemaakt niet moeten worden beoordeeld op eindkwaliteit daar de camera nog niet een volledig productie model is.
Kodak Pro 14n
Bekijk de opnamen eens die door Dave online zijn gezet. De opnamen zijn gemaakt in Las Vegas waar het weer vrij stabiel is, af en toe een lekker zonnetje, maar veelal bewolkt.
En wanneer je dan toch het artikel van Dave aan het lezen bent, lees dan gelijk de rest van het uitstekende een uitgebreid verslag van Imaging Resource dat zij hebben weten te maken. Wanneer je geïnteresseerd bent in het testverslag van de nieuwe Olympus Camedia C-740 dan kun je gelijk het testrapport nalezen van Imaging Resource... ooralsnog zullen wij ons verslag van dit mooie evenement in dit 24/7 "stadje" Las Vegas continueren. Na dit evenement vertrekken wij nog even voor een paar dagen richting San Francisco waarna wij direct doorvliegen naar de CeBIT 2003 show waarvan wij natuurlijk weer verslag zullen doen vanaf een andere showvloer, maar met dezelfde insteek!
Links:  PMA 2003  -  PMA 2004  -  PMA 2005  -  PMA 2006  -  PMA Show  -  LetsGoDigital  -  Buy Digital Camera