SanDisk Memory Stick - PMA 2003
SanDisk Memory Stick
Tijdens de PMA 2003 heeft SanDisk Corporation de SanDisk Memory Stick met Memory Select Function geïntroduceerd. Deze geheugenkaart heeft een totale opslagcapaciteit van 256MB en is gebaseerd op de bestaande Memory Stick structuur en is ontworpen voor die apparaten die de Memory Stick ondersteunen tot een opslagcapaciteit van 128MB. De nieuwe geheugenkaart heeft een ingebouwde dubbele 128MB chip die door middel van een schakelaar in- of uitgeschakeld kan worden. Deze unieke schakelaar maakt de mogelijkheid tot archivering een stuk eenvoudiger. De aankondiging werd gedaan tijdens de PMA 2003 show in Las Vegas waar SanDisk haar producten introduceerde.
SanDisk Memory Stick
Volgens Nelson Chan, senior vice president and general manager van SanDisk retail business unit, zal het nieuwe SanDisk product met een opslagcapaciteit van 256MB het aantal beelden, muziekbestanden, video en overige data dat op een opslagmedium kan worden opgeslagen direct verdubbelen. SanDisk gelooft dat de verhoogde opslagcapaciteit en de splitsing van de opslagcapaciteit door middel van een schakelaar en de daarbij ontstane mogelijkheid de data beter te kunnen beheren, een bijdrage levert voor iedereen die een Memory Stick product in bezit heeft.
De SanDisk Memory Stick met Memory Select functie zal naar verwachting rond mei 2003 leverbaar worden met een adviesprijs van ongeveer $135. Deze geheugenkaart en alle overige geheugenkaarten en overige SanDisk accessoires zijn verkrijgbaar in een van de 50.000 verkooppunten die wereldwijde SanDisk producten in het assortiment hebben opgenomen.
Links:  PMA 2003  -  PMA 2004  -  PMA 2005  -  PMA 2006  -  PMA Show  -  LetsGoDigital  -  Buy Digital Camera