Konica Revio KD-410z - PMA 2003
Konica Revio KD-410z digitale camera
Konica presenteert een 4 Megapixel en 3x optische zoom camera met een ultracompacte, superslanke behuizing met de naam Konica Revio KD-410z. De nieuwe camera heeft een stijlvol ontworpen behuizing en is uitgerust met geheugenslot waar zowel de Memory Stick als de Secure Digital geheugenkaart kunnen worden gebruikt om de opnamen op te slaan. De camera zal op de Amerikaanse markt rond de lente van 2003 verkrijgbaar zijn.
De Konica Revio KD-410z heeft een klassieke en roestvrijstalen body voorzien van een lensschuif om de lens te beschermen. De aantrekkelijke en ultracompacte body is het resultaat van een geheel nieuw ontworpen techniek om de optiek opnieuw zo klein mogelijk te kunnen integreren. De camera is uitgerust met een 3x optische Hexacon zoomlens met een compact formaat maar wel met behoud van een zeer hoge kwaliteit. De zoomlens is eenvoudig te bedienen en kan een optimale kwaliteit van de CCD weergeven. De camera heeft een hoge resolutie van 4 miljoen effectieve pixels (totaal 4.13 Megapixels). Konica's originele Hybrid Adaptive (A*IPS*1) beeldverwerkingtechnologie is in staat om de originele kleur en contract perfect weer te geven. (A staat voor automatische functies, zoals scherpstelling, belichting en witbalans, IPS staat voor beeldverwerking).
Konica Revio KD 410z Konica KD-410z
Dankzij de nieuwe signaal processor, geheel in eigen huis ontworpen, heeft de nieuwe Konica Revio KD-410z een zeer snelle opstarttijd van slechts 1.3 seconden. ( met gebruik van een 16MB Secure Digital geheugenkaart onder normale omstandigheden en bij continu gebruik). Het dubbele geheugenslot is zeer veelzijdig doordat deze zowel Memory Stick als Secure Digital als opslagmedium accepteert. Een dubbel geheugenslot maakt een meer veelzijdig gebruik van verschillend geheugenkaart in combinatie met verschillende apparaten, zoals PDA's, computers, GSM's en overige digitale apparaten mogelijk. De camera biedt een keur aan overige fotografische instelmogelijkheden zoals macro opnamen vanaf 6cm, continue opnamen met een interval van 1.3 seconden, maar ook een functie als Movie mode met een maximum van 30 seconden. Deze en overige functies garanderen een maximale inzetbaarheid van de camera onder alle denkbare omstandigheden.
De Konica Revio KD-410z biedt een zeer hoogwaardige kwaliteit en een grote keur aan instelmogelijkheden verpakt in een ultraslanke en ultracompacte behuizing, een combinatie van fotorealistische beeldkwaliteit en een stuk plezier in het fotograferen. De camera is geschikt voor allerlei gebruikers van de beginner tot aan de high-end amateur fotograaf die hoge eisen stelt aan kwaliteit en de mogelijkheid de beelden nog via een computer te kunnen bewerken. Konica is er van overtuigd dat de nieuwe Revio KD-410z vele gebruikers tevreden zal stellen.
Links:  PMA 2003  -  PMA 2004  -  PMA 2005  -  PMA 2006  -  PMA Show  -  LetsGoDigital  -  Buy Digital Camera