HP Photosmart 735 - PMA 2003
HP Photosmart 735 digitale camera
Met de introductie van de nieuwe compacte 3.2 Megapixel Photosmart 735 is het maken van perfecte opnamen geen illusie meer. De Photosmart 735 met Instant Share functie neemt zowel stilstaande beelden als bewegende beelden op, inclusief geluid. De camera heeft vele instelmogelijkheden en kan eenvoudig aan een computer, televisie of de optionele HP Photosmart 8886 cradle worden aangesloten.
HP Photosmart 735 HP 735
De functie HP Instant Share maakt het maken van opnamen, maar ook het delen, printen en opslaan van de opnamen eenvoudiger dan ooit tevoren. De gebruiker maakt simpelweg een opname en op de achterzijde van de camera kunnen de opnamen geselecteerd worden met wie de opnamen gedeeld moeten worden door een knop in te drukken. Wanneer de camera in een later stadium wordt aangesloten aan een computer of via de optionele cradle worden de al geselecteerde opnamen automatisch per e-mail verzonden of direct geprint. De nieuwe HP Photosmart 735 produceert heldere en scherpe opnamen met een resolutie van 3.2 Megapixels per opname, zodat het mogelijk wordt een opname op het formaat 20x30cm af te drukken (150 dpi). Met een totaal zoombereik van 15x (3x optische Pentax zoomlens en 5x digitale zoom) wordt het voor de gebruiker mogelijk uitstekende close up opnamen te maken. Naast de mogelijkheid stilstaande opnamen op te slaan is de nieuwe HP camera ook in staat bewegende beelden met geluid in de vorm van een video clip op te slaan. Door de camera aan te sluiten op de optionele HP Photosmart 8886 cradle wordt het zeer eenvoudig opnamen naar een computer over te zetten, de batterijen bij te laden of de opnamen via een televisie te bekijken.
Overige kenmerken van deze nieuwe camera zijn: Direct printen van opnamen in de camera door deze aan te sluiten aan een HP Photosmart, DeskJet of HP all-in-one printers met USB aansluiting zodat er geen computer nodig is, automatische of handmatige instellingen voor contrast, scherpte of kleurverzadiging, opnamen worden in intern geheugen van 16MB opgeslagen of via het geheugenslot op een Secure Digital geheugenkaart, SD geheugenkaart wordt niet standaard meegeleverd, mogelijk om fotoalbum te maken of foto's af te drukken via meegeleverde HP Photo and Imaging software, diashows via HP Memorie Disc Creator Software, 1.5-inch LCD display, mogelijk camera aan te sluiten op cradle Photosmart 8886, USB interface, HP Instant Share technologie en ondersteuning van Exif 2.2.
Links:  PMA 2003  -  PMA 2004  -  PMA 2005  -  PMA 2006  -  PMA Show  -  LetsGoDigital  -  Buy Digital Camera